Sóc la Laura, em dedico a acompanyar a les famílies en el procés de desenvolupament dels seus nens i nenes des de l’amor, el respecte i la consciència, a través del ioga.

 

Sóc mestre d’educació infantil, tècnica d’educació emocional i ioguini. M’apassiona el món de l’educació, no sé si és genètica (la meva mare i un parell de tietes són mestres) o un interès genuí per crear un món millor, però el cas és que sempre he estat involucrada en els processos de la infància.

Després de 5 anys com a practicant de ioga i més de 10 en el món del lleure educatiu (i encara no tinc els 30!) vaig decidir unir aquestes dues passions a partir d’una formació amb Yoguitos. A partir d’aquí una fam brutal de saber sobre el ioga per a nens i nenes es va apoderar de mi i no vaig poder parar de llegir i formar-me, fins que vaig arribar al Yoga Educa, una branca del ioga conscient i creatiu enfocada a l’educació integral dels més petits, que em va acabar d’ajudar a perfilar el meu projecte.

La Iogateca és un projecte professional, però sobretot personal i també social, perquè el meu objectiu final és aportar el millor de mi mateixa per crear una societat més justa, més amable i agradable, més feliç; i la manera que he trobat de fer-ho és a través del ioga per a nens i nenes. Pots sentir-me a parlar sobre La Iogateca en aquesta entrevista, on explico com son les classes i la filosofia que hi ha al darrere.

Si vols saber més sobre la meva missió, pots llegir aquí el manifest de La Iogateca

Una mica més personal…

  • Fins els 28 anys pensava que no m’agradaven les olives, ara he de recuperar el temps perdut.
  • Em menjo els lacasitos per colors
  • Tinc una obsessió amb les llibretes i les llistes, aviat podré muntar una papereria… de fet aquesta va ser la meva primera feina.
  • Tenia 17 anys la primera vegada que vaig marxar de viatge, va ser amb les meves amigues a Eslovènia.
  • Et sorprendràs de saber que he creuat els Pirineus a peu i que he estat a 5.400m d’alçada