laiogateca/ enero 3, 2019/ Blog

Encetem l’any amb una entrevista que em fa molta il·lusió. Ja saps que tinc diversos grups de ioga per a nens i nenes de diferents edats, però el que potser no sabies és que un cop a la setmana vaig a casa del Pau per a fer ioga en família. El Pau és un nen al que no li va bé venir a les classes que fem per motius de salut, per això com que ell no pot anar al ioga, el ioga va a casa seva.

Hola Pau, vols presentar-te una mica per als que no et coneixen?

Sóc un estudiant que va començar fa poquet, des de que visc aquí (Berguedà, abans vivia a Barcelona) en el món del ioga. Tinc 12 anys.

 

Com és que fas ioga?

Perquè vam provar un dia i em va començar a agradar i a agardara, i a agradar… fins ara. (la seva mare em va demanar informació perquè ja havien fet ioga alguna vegada i sabia que li anava bé per l’esquena entre d’altres coses)

Què és el que més t’agrada de les classes de ioga?

Que fem coses divertides. M’agrada fer-ho amb la meva família perquè és una cosa que crec que s’hauria de fer més en grup, m’agrada més.

Com et sents al final de la classe? 

Estic tranquil i content.

Li recomanaries als altres nens i nenes ?

Doncs hi tant.

Vols afegir alguna cosa més?

El que més m’agrada de ioga és la llibreta màgica. Són un grup d’exercicis que no se sap que hi ha i ho has d’imitar amb postures i és divertit. (no sé si n’he parlat algun dia… en una carpeta de fundes poso imatges amb un fil conductor que pot ser transports, menjar, natura, el mar… i un per un anem imitant les imatges amb el nostre cos i la resta ens copia, es tracta d’asanas lliures que alhora que treballen el cos, també fomenten la creativitat. Has de pensar que amb el Pau la primera part de la classe és més com una classe d’adults, amb postures dirigides, però sempre hi ha una part més lliure lligada al joc, però per la resta seguim la mateixa estructura que una classe de ioga per a nens i nenes basada en la metodologia del Yoga per Educar.

Tinc pendent recollir en un post el que els meus alumnes diuen del ioga, i és que ningú millor que ells poden explicar com són les classes, el que els hi agrada i el que no… t’agradarà llegir-ho?

De moment m’acomiado, desitjo que hagis començat l’any amb bon peu, que aquest 2019 et regali moments fantàstics en família i molta força per superar els moments menys agradables.

 

Ah! No puc marxar sense preguntar-te… has creat ja el teu pot de la felicitat? Jo vaig emocionar-me unes quantes vegades al llegir tots els moments de felicitat que he anat guardant al llarg del 2018, per això ja tinc a punt el d’aquest any. Recorda de compartir-lo a instagram amb el hashtag #potdelafelicitat2019!

Compareteix aquest article a les teves xarxes socials
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*