> CAMÍ A LA REALITZACIÓ PERSONAL <

Ioga per a adolescents

Si has observat que el teu fill o filla…

  • Es tanca a l’habitació i no vol saber gaire de tu
  • Té problemes de son o d’alimentació
  • Mostra baixa autoestima, sobretot en relació al seu cos
  • Sembla que els únics que el poden entendre són els seus amics
  • El seu rendiment acadèmic no és el desitjable
  • Està enganxat a les pantalles i a les xarxes socials
  • No sempre sap controlar la ràbia

No entris en pànic, això només confirma que tens un adolescent a casa. De fet si fas una mica de memòria, recordaràs que uns anys enrere tu també vas viure aquest moment de crisis. I és que l’adolescència és una etapa més de la nostra vida, però una etapa de molts canvis, que segons com visquem, ens afectaran d’una manera o una altra en la nostra vida adulta.

No hi ha dubte de que tu, com a mare (o pare), vols acompanyar-lo en aquest procés i ho intentes des de la teva experiència, el teu coneixement i sobretot, des del teu amor, però a vegades tot plegat et supera i no saps cap a on tirar.

Les classes de ioga per a adolescents que proposem a La Iogateca, són una oportunitat fantàstica per a que el teu fill/a connecti cor, cap i mans (sentiments, pensaments i actes) i pugui trobar el seu lloc en aquest món mentre viu aquesta etapa tan enèrgica i explosiva d’una manera conscient, respectuosa i amable.

Amb el ioga, els adolescents poden créixer de forma harmònica a nivell físic, afavorint la fortalesa i la flexibilitat del cos alhora que creen l’hàbit d’escolar i sentir el propi cos

Està demostrat que la pràctica de ioga ajuda a prevenir l’ansietat i l’estrès, que són les llavors de la depressió.

També s’enriqueix la funció cognitiva, millora la comunicació entre els dos hemisferis del cervell (lògica i creativitat) i augmenta la capacitat de processar informació afavorint l’aprenentatge i millorant per tant els resultats acadèmics.

Gràcies al treball emocional que fem a les classes, ajudem als joves a desenvolupar l’autoconfiança i les competències emocionals que els permeten comprendre’s a ells mateixos i, sobretot, a empatitzar amb els altres. La regulació emocional també els permet ser menys impetuosos

Així doncs, la nostra proposta són classes setmanals d’una hora on els nois i noies passen una bona estona i gaudeixen d’un temps de relaxació, compartint amb els altres però on poden trobar-se a si mateixos. Saben que en aquest espai poden descansar de les pressions socials i acadèmiques que reben a diari i ser ells mateixos.

Ara que ja t’has fet una petita idea del què és i representa el ioga per a adolescents, si vols oferir aquesta oportunitat al teu fill/a, mira els horari que tenim i convida’l a provar,

la primera classe és gratuïta!

Si formes part d’un Institut o qualsevol altre centre que aculli a adolescents, pensa que també oferim tallers puntuals per introduir als joves en el món del ioga, només cal que contactis amb nosaltres aquí i junts trobarem la proposta que més s’adapti a les vostres necessitats.