> UN ESPAI DE CALMA EN MOVIMENT <

Classes de ioga per a nens i nenes

Si has observat que el teu fill…

  • Té dificultats per tolerar la frustració
  • Li costa concentrar-se a classe però també a casa
  • Comença mil jocs i no n’acaba cap
  • T’has de barallar constantment per a que reculli les seves joguines, es vesteixi al matí, mengi quan toca…
  • No sempre sap compartir
  • No sap expressar les seves emocions
  • Li costa comunicar-se amb tu i amb els altres

Primer de tot no et preocupis, això passa en més famílies de les que imagines, però si vols una alternativa als càstigs o als premis, segueix llegint perquè això t’interessa.

El ioga per nens i nenes és una manera divertida d’estimular la seva creativitat, imaginació i sensibilitat, alhora que augmenten la seva confiança, la concentració, l’autoestima i l’optimisme i es fomenten els valors de l’amistat, el companyerisme, la tolerància i el respecte

El ioga també millora l’estat de salut general dels nens i nenes, augmentant la flexibilitat, l’elasticitat, la força, l’equilibri i la coordinació física i mental; alhora que s’estimulen les glàndules i els òrgans interns afavorint el seu funcionament.

«Hem notat un canvi molt important en el nostre fill  des de que fa ioga, ha canviat d’actitud davant d’algunes «situacions adverses» mostrant mes autocontrol. He observat més capacitat de concentració, començant a  mirar algun llibre per iniciativa pròpia. 
Fas una gran tasca  amb els nens i nens, transmets valors i fas agafar consciència d’una  manera respectuosa i des de la llibertat»
– Mare d’un alumne –

La nostra proposta es basa, fonamentalment, en la metodologia del Yoga per Educar, una pedagogia que té les seves arrels en la filosofia del ioga, però també en l’Educació Lenta de Joan Domènech, l’Educació Waldorf de Rudolf Steiner i l’Educació Activa de la Rebeca i el Mauricio Wild.

El que oferim son classes setmanals d’una hora de durada per introduir al teu fill en el món del ioga d’una forma divertida i amena, sempre a través del joc i de dinàmiques divertides que l’animaran a venir ben content.

Treballem per grups d’edat, per poder adaptar les sessions i les diferents activitats a les necessitats educatives que presenten els nens i nenes segons l’etapa evolutiva en la que es troben

De 3 a 6 anys

De 7 a 9 anys

De 10 a 12 anys

Si ets del Berguedà o la Cerdanya i ja tens clar que vols que el teu fill participi de les nostres classes de ioga, pots mirar aquí els horaris i triar el dia i l’hora que més et convingui per venir a provar,

La primera classe és gratuïta!

Ara per ara no tenim pensat d’obrir nous grups, però si que oferim tallers puntuals als centres educatius dins de l’horari escolar. Demana més informació enviant un correu a hola@laiogateca.com o trucant al 685 017 562 (Laura), ens encantarà visitar la vostra escola i acostar-vos una mica més al món del ioga.