<UN ESPAI I UN TEMPS PER COMPARTIR>

Sessions de ioga en família

 

Tenir fills és una aventura fantàstica, però sovint les presses i les obligacions del dia a dia fan que no en puguis gaudir tot el que voldries, oi que saps del que parlo? A la societat actual sempre tenim la sensació de no arribar a tot, de no tenir temps per res i a sobre ens sentim malament quan ens adonem que ha passat el dia i només hem renyat, donat preses i, com a molt, llegit un conte mentre pensàvem que encara havíem d’estendre la roba i preparar el dinar de demà.

Són diversos els estudis (i el sentit comú) que ens mostren com el fet de passar temps en família és fonamental i necessari per al bon desenvolupament de les persones en general i dels infants en particular, per això des de La Iogateca proposem sessions de ioga en família, per a que puguis compartir un temps de qualitat amb els teus fills, per a que puguis enfortir lligams i reforçar vincles a través del joc i del ioga.

A més, junts podreu obtenir els beneficis d’aquesta pràctica mil·lenària, com per exemple:

  • La millora general de l’estat de salut
  • Augment de la flexibilitat
  • Millora de la coordinació física i mental
  • Augment de la capacitat de concentració
  • Desenvolupament de la creativitat
  • Estimulació dels òrgans interns millorant així el seu funcionament
  • Reforç de l’autoestima
  • etc.

En el ioga en família tots ens convertim en nens i nenes que volem junts amb la nostra imaginació, entrem en un món on el riure, el joc i la màgia són els protagonistes; proporcionant així experiències divertides que ens permeten crear un entorn de pau en moviment on trobar l’equilibri i poder-nos mantenir presents.

"És fantàstic veure el que fan els nens a la classe i és molt divertit com s'adapta el ioga als nens. I per nosaltres és molt bonic perquè compartim una estona només amb la Marina que amb l'arribada del seu germà petit a vegades costa molt i ella ho necessita"
Sònia Granel - Mare de la Marina
"Ens ho vam passar genial. I veure-la a ella tan contenta de fer algo amb els dos va ser... molt especial."
Eila Màrquez- Mare de la Isona

Si tens ganes de participar en alguna de les nostres sessions i descobrir per tu mateixa els beneficis d’aquest temps compartit, pots mirar les dates de les properes sessions aquí.

Una altra opció és organitzar una sessió al teu poble, escola, centre… Només ens has d’enviar un mail a hola@laiogateca.com i de seguida ens posarem en contacte amb tu per acabar de concretar els detalls.