laiogateca/ octubre 18, 2018/ acompanyament respectuós, Blog, educació emocional, educar el cor, educar el cos, educar la ment, General, ioga per a adolescents, ioga per a nens i nenes, la iogateca

Què tal? Com portes aquest primer trimestre? Jo estic encantada, per això avui vinc a parlar una mica de mi, de La Iogateca, per a compartir-te tot el que faig i tot el que vull fer,  per fer créixer el projecte però sobretot per poder fer arribar el ioga al màxim de nens i nenes possibles i que les famílies també en participin!

Per començar, et deixo aquí l’horari de les classes que ja tenim consolidades.

A Berga estic en algunes escoles a través de Sinapsis, una empresa que organitza extraescolars i casals d’estiu. També em pots trobar a Gironella i a Cal Bassacs; aquí ja hi era el curs passat i no puc estar més feliç de repetir, pels nens i nenes, per l’espai i per la Gemma, que de seguida em va donar la oportunitat d’oferir les classes al seu centre.

També estic molt contenta, extra contenta, d’haver iniciat curs a Bagà, que per si no ho saps, és el meu poble (adoptiu sí, però el meu poble). El grup no és gaire nombrós (famílies de l’Alt Berguedà, encara podeu apuntar als vostres nens i nenes) però és fantàstic!

I gràcies al Izel, aquest curs també estic oferint ioga per a nens i nenes a l’escola de Prats de Lluçanès, ell porta el grup dels grans i jo dels peques i és genial perquè cada dia abans de començar compartim una infusió i moltes idees que ens ajuden a créixer i enriqueixen la nostra feina.

Aquests són els grups que ja estan en funcionament, però com diu el títol…. EXTRA EXTRA! Gràcies a les inquietuds d’una mare de Puig-Reig, obrim nou grup a El Buit, els dijous de 17.30 a 18.30 per a nens i nenes de 3 a 7 anys, ja us podeu apuntar o si més no venir a provar, l’Eva i jo estarem encantades de rebre als vostres petits/es al seu centre, que ja veureu que és preciós!

D’altra banda, des de La Iogateca també organitzo sessions de ioga en família, perquè és molt bonic poder compartir una estona plegats, perquè el ioga és una ciència aplicable des del naixement fins la vellesa, perquè penso que falten més propostes d’oci en família, al menys a la nostra comarca i… no us vull enganyar, perquè jo gaudeixo igual o més que vosaltres! De moment hi ha aquesta oferta (pots anar consultant aquí les properes sessions de ioga en família), però estic oberta a programar-ne més allà on calgui!

en familia espai 6

Cada tercer diumenge de mes ens trobem a l’espai 6 de salut de 10 a 11h (encara estàs a temps d’apuntar-te per aquest diumenge dia 21)

vincles

El proper dissabte 17 de novembre a les 11h tenim una cita gràcies al grup familiar Vincles de Puig-Reig

Copy of Copy of confiançaemocionsatenciócalma...

Al Natural de Cal Bassacs hem programat les següents sessions, totes dissabte a les 11h 24 de novembre 19 de gener 16 de març 18 de maig

Ah! I faig unes sessions de ioga en família amb el Pau, fa poquet que ens coneixem però són unes estones molt especials amb ell i la seva mare i la seva tieta, que fan que anar a casa seva sigui com quedar amb els amics.

Ara per ara això és tot el que ofereixo des de La Iogateca, hi ha alguna sorpresa més preparada per aquest 2019 però encara no te’n puc donar els detalls… no trigaré gaire perquè si em coneixes, saps que no em puc esperar a donar bones notícies 😊

Compareteix aquest article a les teves xarxes socials
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*