laiogateca/ diciembre 27, 2018/ acompanyament respectuós, Blog, descarregable, educació emocional, educar el cor, General, ioga a casa, meditació creativa

Si el teu nen o nena és alumne meu potser ja te n’ha parlat del pot de la felicitat, potser fins i tot tu l’has fet servir en una sessió en família, però per si de cas, avui te’l presento formalment.

Diuen que qui estima tot el que té, té tot el que vol, per això per mi és molt important valorar les petites coses del dia a dia, perquè és molt fàcil queixar-nos, perquè sempre és més senzill trobar el que ens manca i perquè tenir propòsits, desitjos i plans de futur és molt temptador (i molt necessari també).

A les classes de ioga per a nens i nenes de tant en tant treiem el pot de la felicitat, que anem omplint amb pedretes de colorins. Aquestes pedretes les fiquem quan expliquem alguna cosa que ens ha fet feliços, pot ser avui, ahir o fa 3 anys, no importa, es tracta d’anar col·leccionant records feliços. Quan són molt petits a vegades és complicat perquè acaben dient tots més o menys el mateix, però a mida que es fan grans surten coses molt boniques i t’he de dir que la majoria de moments feliços són els compartits amb la família o els amics, com per exemple:

  •  el primer dia d’escola
  • quan vam anar amb cremallera a Núria
  • l’estiu al càmping
  • quan va venir un amiga a dormir a casa
  • quan faig ioga
  • una excursió a la muntanya…

Doncs el 1 de gener d’aquest 2018 que ja s’acaba, jo vaig decidir que volia un pot de la felicitat per a casa meva i així ho vaig fer, no m’hi vaig matar gaire la veritat, vaig agafar un pot de cigrons i li vaig enganxar el cartellet de “pot de la felicitat”. El tenim al menjador i de tant en tant hi afegim paperets amb moments de felicitat, hi ha algunes notes que puc recordar, però hi ha d’altres que no, per això tinc tantes ganes de que sigui 31, per descobrir moments oblidats que em faran somriure de nou.

I tu, tens un pot de la felicitat a casa? De veritat que te’l recomano 100%, és barat, pot ser una manualitat fantàstica, si ho fas amb notetes com nosaltres és una oportunitat genial per a practicar la lectura i l’escriptura i si ho fas amb pedretes ja tens excusa per sortir a passejar. També ho pots fer amb dibuixos! Si t’animes a fer el vostre pot pots compartir-ho per instagram amb el hashtag #elpotdelafelicitat2019 i així podrem fer un recull d’idees per a tots i totes les que s’animin a fer-ho.

#elpotdelafelicitat2019

En fi, aquest ha estat l’últim post del 2018, un any important per a mi i La Iogateca, perquè el que va començar amb unes classes esporàdiques amb amics i coneguts ara ja és un projecte amb cara i ulls que dia a dia va creixent gràcies a tots vosaltres i sobretot als nens i nenes que cada setmana m’acompanyen en aquest camí del ioga.

Així doncs, no puc acomiadar l’any sense fer-vos aquest petit regal: un calendari per al 2019 amb una frase per mes que t’acompanyarà en la criança i educació respectuosa dels teus nens i nenes i és que si no fos per ells cap de nosaltres estaria avui llegint o escrivint això. (Si ja estàs subscrita al newsletter ja el tens a la bústia, si no, a què esperes? 😉 )

Ara sí, ens llegim de nou la setmana que ve, que tingueu molt bona entrada d’any i ja saps, t’espero a instagram amb el teu pot de la felicitat.

Compareteix aquest article a les teves xarxes socials
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*